Wat is nieuw in Brouwvisie pro 2.20 ? 

Brouwvisie Pro 2.20 is de nieuwste versie Welke is gereleased in Januari 2019. In deze versie zijn enkele functie's toegevoegd en er is een kleine "bug" opgelost.

Database onderhoud

Database onderhoud is bij regelmatig gebruik van Brouwvisie noodzakelijk om zodoende de tabellen en de indexen netjes op orde te houden. Dit voorkomt ook fouten en foutmeldingen. In de huidige versie kun je instellen om dit automatisch te laten doen bij het opstarten, om de zoveel dagen. Standaard staat dit ingesteld op 30 dagen. Dit kunt u zelf wijzigen/aanpassen. u kunt de funtie ook uitzetten desgewenst.

WatIsnieuw220 01

 

Uw eigen Logo op de achtergrond

In de versie voor thuisbrouwers zat dit al, maar nu ook voor de pro versie ingebouwd. Indien u Brouwvisie op uw pc/laptop aan heeft staan, is het natuurlijk mooi om daar uw eigen logo op de achtergond te tonen. Dit kunt u nu instellen in het configuratie scherm. 

WatIsnieuw220 02

 

dit zou er dan zou uit kunnen zien

WatIsnieuw220 06

Whirlpool en koeltijd na koken

Na het wirlpoolen wachten we vaak nog even met koelen, soms wat langer dan anders. dit kan van invloed zijn op het wirlpooleffect en op de hop die we daar in hebben toegevoegd. Daarom nu ook de optie om de wirlpooltijd en de koeltijd te registreren. Wellicht dat we er in de toekomst wat mee kunnen.

WatIsnieuw220 03

 

Meer analyse mogelijkheden

Registreerd u al uw analyses van uw Brouwsels ? Dan hebben we nu ook de optie van opgelost zuurstof toegevoegd. Dit kunt u meten met een DO meter en is niet eens zo heel erg duur. U kunt hiermee uw zuurstof opname bij verschillende processen volgen en zodoende uw proces aanpassen. 

WatIsnieuw220 04

Share